• slide01.jpg
  • slide02.jpg
  • slide03.jpg
  • slide04.jpg

 

De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen, maar het waarnemen met nieuwe ogen.

                                                                                                     Marcel Proust

 

Over Carlo

 

Motto

IMG 4137Forgiving yourself means loving who you used to be
Self-worth means loving who you are
Confidence means loving who you are becoming


Er was een tijd waarin ik bang was zichtbaar te worden. Die tijd is voorbij.

Inmiddels heb ik zoveel vertrouwen opgebouwd in mezelf dat ik niet anders kan dan mijn persoonlijke naam te verbinden met mijn bedrijf. Vandaar de keuze voor Carlo le Sage.

Vanaf  1992  startte ik als trainingsacteur, werkzaam in uiteenlopende communicatietrajecten met groepen en individueel in selectie- en ontwikkelassessments.
Vanaf 2000 heb ik mezelf met behulp van de studie psychodrama ontwikkeld tot personal coach en trainer. Vanaf 2010 ben ik geregistreerd als lichaamsgericht psychotherapeut.


Innerlijke groei

Wat mij typeert als mens is dat ik de dieptepunten uit mijn leven altijd als een uitdaging aangegrepen heb om innerlijke groei te realiseren.
Ik heb een grote passie om de volheid van het leven te ervaren, op verschillende vlakken.  De volgende zaken helpen mij hierbij: mijn partner en twee katten, lezen, reizen, theater het contact met mijn vrienden en mijn werk.

Wat mij typeert in mijn werk is dat ik niet alleen praat met mijn klanten maar dat ik ze situaties laat ervaren en ze binnen deze situaties de regie teruggeef over hun eigen keuzes. Deze manier van werken heeft een diepgaand en transformerend effect op de gewenste veranderingsprocessen.

In mijn werk typeren klanten mij als volgt: beminnelijk, intuïtief, analytisch, een betrokken getuige, via de kortste weg naar de kern echter als het moet voorzichtig via omwegen, een gold-digger:iemand die verborgen schatten opgraaft.

twitter share

Partners

Samenwerking met Carlo le Sage:

Reacties

Op een moment in mijn leven waarop ik het moeilijk vond keuzes te maken die voor mij belangrijk  en goed waren, ben ik in contact ...

Lees verder >>

Contact

Carlo le Sage
Parklaan 4
6131KG Sittard

T: 06 - 19 53 82 55

E: info@carlolesage.nl 

Copyright 2015 Carlo le Sage | Realisatie & Hosting: Webdesign Creations by Paulo Oliveira

© 2018 Carlo le Sage Psychotherapie
Realisatie en Hosting: Webdesign Creations