user_mobilelogo

PSYCHOTHERAPIE, PERSONAL COACHING & GROEPSTRAINING

images4Ik ben in contact gekomen met Carlo via via.  Het zat mij dwars dat ik niet voor mijzelf op kon komen en ik kreeg daar last van. Ik wilde niemand via de GGZ en zo kwam ik dus in contact met Carlo. Carlo neemt rustig de tijd voor je en schilt laagje voor laagje er af totdat je bij de kern komt. Hij deed dat op een manier die bij mìj paste en als de sessie een andere richting uitging dan  paste hij zich daar op aan. Hij geeft je tips om met verschillende emoties om te gaan.
Dankzij Carlo heb ik weer rust in mijn hoofd en kan ik voor mijzelf opkomen. Ik kan met verschillende emoties omgaan en klap ik niet meer dicht. Ook is die boosheid die in mij zat weg.
Ik ben nu anderhalf jaar "Carlo vrij" en het gaat steeds beter met me. In het begin vond ik het eng om alleen de grote boze wereld in te gaan maar Carlo heeft mij alle handgrepen gegeven om met alle situaties om te gaan. Bedankt Carlo.

Laagje voor laagje

Ik ben in contact gekomen met Carlo via via. Lees verder >>

Cadeau

Op een moment in mijn leven waarop ik het moeilijk vond keuzes te maken die voor mij belangrijk en goed waren, ben ik in contact gekomen met Carlo. Lees verder >>

Genieten van het leven

Overspannen worden was misschien wel de grootste uitdaging van mijn leven. Lees verder >>

Guiding light

Ik heb een aantal sessies mogen ervaren met Carlo. Lees verder >>Contact

Carlo le Sage

Ondergenhousweg 11A, 6171 GW Stein

Telefoon: 06 - 19 53 82 55

E-mail: info@carlolesage.nl 

Privacy verklaring

Partners

Samenwerking met Carlo le Sage: