Logo website 001

  golfjesMotto:

   

  Forgiving yourself means loving who you used to be
  Self-worth means loving who you are
  Confidence means loving who you are becoming

   

   

  IMG 4137

  Er was een tijd waarin ik bang was zichtbaar te worden. Die tijd is voorbij.

  Inmiddels heb ik zoveel vertrouwen opgebouwd in mezelf dat ik niet anders kan dan mijn persoonlijke naam te verbinden met mijn bedrijf. Vandaar de keuze voor Carlo le Sage.

  Vanaf  1992  startte ik als trainingsacteur, werkzaam in uiteenlopende communicatietrajecten met groepen en individueel in selectie- en ontwikkelassessments.
  Vanaf 2000 heb ik mezelf met behulp van de studie psychodrama ontwikkeld tot personal coach en trainer. Vanaf 2010 ben ik geregistreerd als lichaamsgericht therapeut. Na 2010 heb ik mezelf verdiept en gespecialiseerd in lichaamsgericht traumawerk door het volgen van diverse opleidingen.


  Innerlijke groei

  Wat mij typeert als mens is dat ik de dieptepunten uit mijn leven altijd als een uitdaging aangegrepen heb om innerlijke groei te realiseren.
  Ik heb een grote passie om de volheid van het leven te ervaren, op verschillende vlakken.  De volgende zaken helpen mij hierbij: mijn partner en twee katten, lezen, reizen, theater het contact met mijn vrienden en mijn werk.

  Wat mij typeert in mijn werk is dat ik niet alleen praat met mijn klanten maar dat ik ze situaties laat ervaren en ze binnen deze situaties de regie teruggeef over hun eigen keuzes. Deze manier van werken heeft een diepgaand en transformerend effect op de gewenste veranderingsprocessen.

  In mijn werk typeren klanten mij als volgt: beminnelijk, intuïtief, analytisch, een betrokken getuige, via de kortste weg naar de kern echter als het moet voorzichtig via omwegen, een gold-digger:iemand die verborgen schatten opgraaft.

   

   

  C O N T A C T


  Carlo le Sage

  Ondergenhousweg 11A, 6171 GW Stein

  Telefoon: 06 - 19 53 82 55
  E-mail: info@carlolesage.nl

  P A R T N E R S


  Samenwerking met: