Logo website 001

  golfjesReacties:

   

  • Cadeau

   Cadeau


   Op een moment in mijn leven waarop ik het moeilijk vond keuzes te maken die voor mij belangrijk en goed waren, ben ik in contact gekomen met Carlo. Door zijn kennis, rust en genegenheid heeft hij mij de kans gegeven mijzelf beter te leren kennen. Gebeurtenissen uit een ver, maar zeker ook recent verleden heb ik met en door hem op een fijne, soms indringende en emotionele manier herleefd. Door de inzichten die ik daardoor heb gekregen voel ik me gelukkiger en in staat om het hoofd te bieden aan problemen en situaties waar ik voorheen geen raad mee wist. Nog steeds ben ik in staat om tijdens moeilijke momenten kracht te putten uit hetgeen ik heb ervaren tijdens de sessies met Carlo. Kortom, de coaching van Carlo is voor mij een cadeau waar ik de rest van mijn leven plezier van zal hebben.
  • Laag voor laag

   Laag voor laag


   Ik ben in contact gekomen met Carlo via via. Het zat mij dwars dat ik niet voor mijzelf op kon komen en ik kreeg daar last van. Ik wilde niemand via de GGZ en zo kwam ik dus in contact met Carlo. Carlo neemt rustig de tijd voor je en schilt laagje voor laagje er af totdat je bij de kern komt. Hij deed dat op een manier die bij mìj paste en als de sessie een andere richting uitging dan paste hij zich daar op aan. Hij geeft je tips om met verschillende emoties om te gaan. Dankzij Carlo heb ik weer rust in mijn hoofd en kan ik voor mijzelf opkomen. Ik kan met verschillende emoties omgaan en klap ik niet meer dicht. Ook is die boosheid die in mij zat weg. Ik ben nu anderhalf jaar "Carlo vrij" en het gaat steeds beter met me. In het begin vond ik het eng om alleen de grote boze wereld in te gaan maar Carlo heeft mij alle handgrepen gegeven om met alle situaties om te gaan. Bedankt Carlo.
  • Heling via het lichaam

   Heling via het lichaam


   Ik heb een aantal sessies mogen ervaren met Carlo. Hij is een mensen-mens die warmte, rust en oprechte betrokkenheid toont. Hij straalt een natuurlijke, professionele betrokkenheid uit. Carlo is een deskundige, respectvolle coach die op zijn unieke en doeltreffende manier voor een openbaring en een doorbraak zorgde in mijn coaching-traject. Hij begeleide mij bij het verkrijgen van inzicht in mijn 'personal history' en hielp me mijn overtuiging, die mijn levensloop tot nu toe had bepaald maar me nu belemmerde, te 'genezen'. Carlo, bedankt dat je met me meeliep op dit intensieve maar zo waardevolle pad. It's the climb. Je hebt mij zeer geïnspireerd en bent nog dagelijks een guiding light voor mij in mijn rol als coach.

   image block01

   Veranderingen

   Om waarachtig te kunnen groeien is het nodig dat je het risico neemt je open te stellen voor verandering.

   Lees verder

   image block02

   Heling via het lichaam

   Somatic Experiencing betekent letterlijk ‘ervaren in het lichaam’. Somatic Experiencing of kortweg SE...

   Lees verder

   image block03

   Reacties

   "Op een moment in mijn leven waarop ik het moeilijk vond keuzes te maken die voor mij belangrijk en goed..."

   Lees verder

   C O N T A C T


   Carlo le Sage

   Ondergenhousweg 11A, 6171 GW Stein

   Telefoon: 06 - 19 53 82 55
   E-mail: info@carlolesage.nl

   P A R T N E R S


   Samenwerking met: